quitebulletproof

Alla inlägg under oktober 2011

Av quitebulletproof - 24 oktober 2011 16:10

tjejer, om en kille stoppar Fifa 12 för att svara på ditt sms.. GIFT DIG MED HONOM.

   

Av quitebulletproof - 24 oktober 2011 16:00

bloggplatsen har redigerat alla bloggarna och gjort själva bloggen bredare så jag var tvungen att slänga ihop en ny header och en ny design lite snabbt nu för att det inte skulle se allt för täääskigt ut!
och ja, ni ser ju hur den ser ut.. måste medge att bloggen ser lite mer livfull ut nu när det är färger, men med tanke på att jag inte har något liv så passar det inte mig och måste ändras så snabbt som möjligt. dvs inte nu.
och sörjan som står under själv headern måste också bort, men även det gjorde bloggen livfull så den får vara där tills vidare. Nu måste jag sätta igång med lite viktigare saker, skriver mer sen.
 

 
   

Av quitebulletproof - 21 oktober 2011 23:22

kom in alldeles nyss efter att ha följt Linda till bussen!
påvägen ringer Robin till mig och säger att han är i närheten av gröndal så det var ju lika bra att han kom upp och hälsa också, och ja.. Robin, Samuel, Simon och Andreas kom och hälsade lite, inte stor risk att alla dom minns det imorgon kan jag ju säga!


Öhm, fick nyss reda på att ifall bajen vinner imorgon så har vi gratisbiljetter till kommande borta och hemmamatch så aa, måste boka in det också för det finns inget annat än vinst imorgon!!!


På tisdag händer en annorlunda grej, en bra/dålig? jag har inte riktigt hunnit sätta mig ner och tagit mig en tankeställare kring denna idé menmen för att komma någonstans här i livet måste man chansa, så jag kör på en chansning så ni veta på kvällen vad det var som hände!!


nu ska jag lägga mig och dö i sängen till alla filmer jag fixat, godnatt!

   

Av quitebulletproof - 20 oktober 2011 07:57

godmorgon, vaknade i tid för en gångs skull. klar i tid dessutom!
ska snart gå ut och möta Linda så vi kan röra oss mot skolan, längsta dagen i veckan.. surt.. efter skolan måste jag hem och fixa lite läxor sen har mitt lag match så klart jag ska upp och stötta dom också, Martin och Alexandra ville att jag skulle dit sen också, men vi får se.. tror knappast att jag hinner med ens hälften av det som är planerat idag!
      

Av quitebulletproof - 20 oktober 2011 00:06

you got a fast car and i want a ticket to anywhere.
maybe we make a deal, maybe together we can get somewhere?
any place is better, starting from zero got nothing to lose.
maybe we’ll make something, but me myself, i got nothing to prove.
 

you got a fast car i got a plan to get us out of here.
been working at the convenience store, managed to save just a little bit of money.
won’t have to drive too far, just cross the border and into the city.
you and i can both get jobs, finally see what it means to be living.
 

you gotta fast car, is it fast enough so we can fly away?
we gotta make a decision, we leave tonight or live and die this way.
 

so i remember when we were driving. driving in your car.
speed so fast it felt like i was drunk, city lights lay out before us.
and your arm felt nice wrapped round my shoulder.
and i, i had a feeling that  belonged.
and i, i had a feeling i could be someone.
 
   

Av quitebulletproof - 19 oktober 2011 10:21

försov mig imorse, igen.. fast trots viljan att bara ligga kvar, skita i skolan, skita i allt idag så släpade jag mig upp, fixade mig iordning (i min egen takt, dock..) och drog mig hemåt för att byta skor. märkte att det regnade, så typ sprang hem, dyngblöt plattade jag om håret hemma, satte på mig ett par andra skor och har inte kommit längre en så, hihi. nu ska jag faktiskt dra mig dit, borde stanna hemma egentligen men eftersom vi är enda klassen på hela fucking gröndalsskolan så är det inget alternativ.

   

Av quitebulletproof - 17 oktober 2011 07:50

okej, ledsen för cpinlägget tidigare. inte meningen att mina aggressioner komma fram genom bloggen. jag var bara så otroligt arg på allt och alla och nu i efterhand vet jag egentligen inte varför. dock så borde jag inte behöva be om ursäkt eftersom alla verkar ta ut sina känslor över offentliga internetplatser nu. jag menar, kolla bara på facebook. vart man än kollar så ser man olika statusar om hur dåligt alla mår.
"tpl", vilket är förkortningen på - trött på livet.
"fml", vilket är fortkortningen på - fuck my life.
 Det är väl dom som dyker upp mest, men om man skrollar egenom startsidan och kollar på alla statusar så är det ingen som skrivit om sitt underbara liv och om hur bra allting alltid är osv. antar att det inte alltid kan vara bra, inte för nån av oss.
dock måste jag säga att det glädjer mig lite att se alla statusar, inte för att jag gillar att folk mår dåligt utan för att jag vet att jag inte är ensam om det, och att det är okej.
men ju mer jag kollar så inser jag också att statusarna tar aldrig slut, det bara kommer fler och fler från samma och olika personer och på så sätt känns det som att ifall det inte tar slut för dom, borde det inte ta slut för mig heller. jag kommer fortsätta må såhär. men som ni kanske märkte så i förra inlägget så är jag jävligt less på det och nu räcker det. jag ska fixa det här och jag ska bygga upp en så pass jävla stor mur runt omkring mig att jag inte ens behöver oroa mig för att någon ska göra mig ledsen, trots att det är okej att vara det.


   

Av quitebulletproof - 16 oktober 2011 23:20

Nu får det vara nog. 
jag är så jävla less på att ständigt gå och ha ont i magen och samtidigt försöka förtränga tårarna.
jag är så jävla less på att ständigt vara sur och samtidigt hålla mina aggressioner borta från alla andra.
jag är så jävla less på att ständigt vara så jävla ledsen och samtidigt inte riktigt veta anledningen till varför.
jag är så jävla less på att ständigt försöka fixa alla problem själv och samtidigt veta att jag har folk runt omkring mig som vill hjälpa.
jag är så jävla less på att ständigt försöka göra folk omkring mig nöjda och samtidigt veta att jag själv aldrig är riktigt nöjd.
jag är så jävla less på att ständigt behöva kämpa och kriga och veta att så fort jag slappnar av och nöjer mig av det jag åstadkommit så skiter det sig igen.
jag är så jävla less på att ständigt finnas för dig samtidigt som jag vet att jag alltid kommer göra det, så fort du behöver mig.

   

Ovido - Quiz & Flashcards