quitebulletproof

Alla inlägg den 18 mars 2012

Av quitebulletproof - 18 mars 2012 22:36

okej, folket har valt ut helt fel bigbrotherdeltagare. att välja bort någon som hörs, syns & gör bra tv för att få ha kvar någon som endast går & städar.. nja fel val in my opinion. aja shit the same, rodney är kvar & det är huvudsaken.


haha den här veckan har jag lovat mig själv att ta vara på tiden jävligt mycket & verkligen satsa ordentligt på det som jag har hoppat fram&tillbaka mellan nu i 1 månads tid kanske. nu ska det bli gjort och snabbt som fan ska det gå.



Av quitebulletproof - 18 mars 2012 18:01

mitt internet har spasmer. missade ju bigbrotheravsnittet i fredags & tänkte därför kolla på det på datan, tror ni det funkade eller? klart som fan det inte gjorde. idag har jag vart hos min systerson och firat hans 1årsdag, alla barn till mina syskon var där, tror det var första gången precis alla i familjen (förutom 1) var samlade. alla 6 barn, 2 halvbrorsor, 2 systersöner, brorsdottern, pappa, syskonens sambos & farmor i en och samma fyra, plus släkten från "sambosarnas" sida.
fullt hus! sitter just nu & chattar med edvin, carli, farhan & davy. ska alldeles strax försöka fixa bigbrothergrejen.

alexander & sebastian sov här inatt, vi låg och kollade på wrong turn 4 & scream 4. gick och la mig vid ungefär fyra och vaknade vid kvart i elva så jag är rätt slut med tanke på all brist av sömn den här helgen..

tja invalido..

 

Ovido - Quiz & Flashcards