quitebulletproof

Alla inlägg under januari 2012

Av quitebulletproof - 23 januari 2012 13:09

ledsen för dålig uppdatering! helgen har vart sjukt händelserik & det har varit endast några enstaka lediga stunder, och dessa stunder har tillbringats i sängen. sovandes.

i fredags var det fest hemma hos jenny, skönt umgänge osv osv! allting var jättekul, sen finns det ju vissa saker som gjorde kvällen lite mindre kul men för det mesta var allt otroligt bra!

i lördags hade jag träning. efter att ha somnat klockan sex, vaknat klockan halv elva och haft träning klockan ett så kan jag säga att man var allt annat än med i matchen. hjärnan orkade varken tänka eller fokusera på någonting annat än att sova. så jag tog tillfället i akt och sov en eller två timmar. sen kom linda, linda sov över hos mig och vi försökte somna i tid för att komma upp i tid på söndagen eftersom vi skulle upp och jobba.

men icke.. nog somnade vi i tid osv, men vi kom inte upp i tid. väckarklockan körde på en sovmorgon & jag och linda kom försent. väl på jobbet stod jag i cafetérian, en jävla massa korvar och toast:ar som skulle göras vill jag påpeka!, städade på läktarn, fanns inte så mycket att städa som tur var! jag kollade på fotbollsmatcher (vilket var anledningen till att alla behövde jobba, det var en cup för småbarn, JÄTTESÖTA!), delade ut priser till alla lagen. och bara tog det allmänt lugnt resten av tiden. klockan två slutade jag, åkte till centrum, köpte hårfärg!
(jappjapp, ska färga håret en 10:de gång!), åkte hem till frida och calle, käkade där, umgicks med bebisludde, färgade håret, kollade på jackass (fan vad Bam va snygg jämförelsevis mot va de andra va på den tiden!), kollade på wallander, tog bussen hem, snackade lite med pappa, somnade.

och idag har jag vart i skolan, började som vanligt 8.10 och slutade som vanligt 12.45
dagen har varit roligaste skoldagen på länge! fan va alla har haft något att snacka om hela tiden!
på lunchen drog samuel, gustav, simon, sebbe, adde, edvin, calle, amanda & jag iväg och skulle smälla raketer.
klart som fan att samuel ska slänga iväg en några meter ifrån oss andra som inte ens hann reagera, och klart som fan att jag ska få en hård jävla smäll av splittret som flög iväg! rätt på underarmen, märke på tröjan & blåmärke direkt.

nu borde jag plugga no, genetik! gör jag inte det idag, måste jag stanna hemma från skolan imorgon eftersom det tydligen är prov imorgon vilket jag inte har pluggat ett skit till! ikväll kommer calle & frida hit och käkar/fikar! 

såhär ser min vecka ut nu!
måndag - plugg
tisdag - prov, träning
onsdag - kompisar, plugg, träning
torsdag - träning 
fredag - prov, fest
lördag - träning, kompisar
söndag - match, kompisar

så som vanligt är veckan redan fullbokad.. kan det inte bli helg nununu.
   

Av quitebulletproof - 20 januari 2012 18:50

tjabba, har precis lockat håret och sminkat mig och ska alldeles strax röra mig mot linda!
där ska jag träffa linda & natha och sedan göra sällskap med dom till festen hos jenny!
hejsvej 

Av quitebulletproof - 19 januari 2012 19:35

kan knappt röra mig, fyfan har ont i hela kroppen!
menmen, vi kör på en fotbollsträning nu men förhoppningsvis så lite fys som möjligt så jag orkar träningen imorgon!
när ska den här äckelträningsvärken gå över? fml.

dagen har varit helt okey, väldigt mycket onödigt tjafs och väldigt mycket missförstånd i skolan bland ett antal tjejer, som tack och lov äntligen är löst! annars har dagen vart ganska bra faktiskt.
men måste fylla på vattenflaska och sätta på mig knä&benskydd sen ska jag dra mig mot gröndalshallen!
(hatar inomhus träningar men whatever) efter träningen blir det att göra min musikläxa och den här gången måste jag verkligen göra den, har varken tid imorgon eller någon annan dag i helgen så!

bye peeps!

 

Av quitebulletproof - 18 januari 2012 21:51

tjabba tjena! nyss kommit ur duschen! vi körde på dubbla pass idag! först ett step-up:pass på en timme, 30 minuter gym, och så avslutade vi med en timmes styrka/dans/ben/rygg! 
börjar tvivla lite på citatet "man vilar inte bort träningsvärk- man tränar bort den". jag började få min träningsvärk på första passet i måndags, det började i benen. igår spred det sig upp till rumpan. och imorgon kommer jag ha träningsvärk i armarna.. snart går jag som ett cp. 

nu ska jag göra en bärsmoothie, sen ska jag ta mig fan sova!

   

Av quitebulletproof - 17 januari 2012 19:14

 nu blir det träning! är fett taggad! på med fotbollskläderna och dra mot hallen, nu kör viii!

   

Av quitebulletproof - 16 januari 2012 23:04

träningen tog inte så mycket som jag hoppats på, därför tog jag en prommis hem också.. det blir en fotbollsträning imorgon, sen kör jag dubbla pass på onsdag istället! annars så var det egentligen riktigt roligt, men vad är det för mening ifall det inte känns någonting liksom, det är roligare om det känns.
har blivit klar med min SO nu och ne musiken är inte klar, fan vad jag måste göra den imorgon alltså. helt sjukt.

         

Av quitebulletproof - 16 januari 2012 17:05

haha började bättre sent än aldrig med pluggandet, hunnit med att svara på 3 av 7 frågor på SO:n så det blir ju råplugg när jag kommer hem, wheeeey... nu blir det iallafall ett pass core med sara & sofie! känner mig oerhört taggad faktiskt!


    

Ovido - Quiz & Flashcards