quitebulletproof

Alla inlägg den 14 april 2012

Av quitebulletproof - 14 april 2012 17:59

vaknade runt elva idag tack vare att en söt liten hugo kom in i rummet, kunde nog inte blivit en bättre väckning. bebis!
eftersom mitt rum såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig imorse så bestämde jag mig för att ta tag i det & verkligen köra en storröjning, har fixat en del ärenden & sitter nu & kollar igenom bigbrother avsnitt som jag missat.

har inte sett ett helt avsnitt på hela lovet!? say woooot... amandus & joe är nominerade.

är barnvakt till lillebror just nu men ska snart skicka över han till hans kompis så jag kan ta bussen till kladde.

 


Av quitebulletproof - 14 april 2012 02:37

jag kan inte fatta att jag faktiskt orkade sitta & redigera + ladda upp bilderna på bloggplatsen.se, fan det tar ju år & dar. hade gått snabbare om det inte vart så dåligt ljus, därför jag gjorde alla svartvita. man såg typ inget annars!
lägger upp en som inte är redigerad så ser ni hur bilderna hade sett ut utan redigering. bajsljus.
hade hur som helst skitkul!

                     

Av quitebulletproof - 14 april 2012 01:41

skrev ett inlägg vid 3-tiden idag men det verkar inte publicerats o i helvete heller att jag skriver om det.
igårkväll var jag iallafall på fest i ösmo efter att vart barnvakt. inte alls mycket drag & drog därifrån runt tolv-tiden eftersom det slutade med att poliserna kom, as usual. somnade direkt när jag kom hem & vaknade runt halv tolv imorse.

idag blev det en myskväll med tjejerna! jag, sofie, nathalie, sara, jenny & linda hyrde lokal, köpte mat, lagade mat, bastade, dansade, myste & bara hade det allmänt trevligt hela kvällen. blev hemkörd för sisådär två timmar sen & har sedan dess legat o snackat med andreas i telefonen. mina pengar är slut på telebobon igen.. ovanligt, huh? fyllde på för tre dagar sen. yey, heja mig!

ska alldeles strax sova, är helt slut. ska fan sova hur länge som helst imorgon. försöka iallafall.

dock är det lite svårt att vara där inne eftersom mitt rum förvandlats till en igloo, jag vet inte hur eller när men det är totalt omöjligt att vara där inne, fryser ihjäl.
kom på idag för några timmar sen att det skulle bli första dagen imorgon på lovet som jag inte skulle ha något planerat men sen så bestämde jag med kladde att vi skulle ses såååå aa!

MOT SÄNGEN, gonatt!

 

Ovido - Quiz & Flashcards