quitebulletproof

Alla inlägg den 29 augusti 2011

Av quitebulletproof - 29 augusti 2011 21:17

det blev som jag sa, jag drog mig vidare till mamma. sover även här.

sitter just nu i soffan & smsar med ninja sovandes bakom mig. egentligen vill jag bara väcka valpskrället och bära in det till min säng så hon kan sova där med mig, men det vore ju något egoistiskt eftersom sötnosen sover så gott redan..

tror jag snart ska gå & lägga mig i sängen, men vet inte om jag orkar.

dock vore ju det mycket bra så jag slipper gå omkring som en levande zombie imorgon

i skolan.. det vore ju lite skoj i och för sig, men så kul ska vi inteeee ha det!

sista inlägget för ikväll, godnatt på er!!

   

Av quitebulletproof - 29 augusti 2011 15:46

Fick alldeles nyss en fråga om mitt namn eftersom jag heter Ln Höög på facebook.

Jag heter varken Ellinor, Elsa, Elisabeth och gud vet vad jag har fått för svarsalternativ. Ellen är mitt fullkomliga namn, det är det jag är döpt till, alltså är det ingen fortkortning som de allra flesta tror. eftersom jag har märkt att ett fåtal människor inte riktigt hajjat själva principen med "Ln" så kan jag bara säga att ni ska säga bokstävernas riktiga namn fort och det bildar namnet Ellen. jag har fått det från min pappa som oftast skriver Ln och inte Ellen, vitsare som han är..

så ja, nu vet du.


Av quitebulletproof - 29 augusti 2011 15:07

när klockan ringde imorse flög jag upp ur sängen & var på otroligt dåligt humör tills jag kom ur duschen & satte mig i soffan.

drog till skolan, som vilken måndag som helst, helt okey lektioner för att vara måndag. sista lektionen är HK så de är rätt chill, fick sluta typ en halvtimme tidigare också, så det kunde nog inte blivit mycket bättre..


kom nyss hem, tog bort sminket, satte på mig min onepiece & ska nu lägga mig i soffan eller dra hem till mamma där våran söta lilla hundvalp Ninja befinner sig.

är sjukt trött så får se hur det blir.

   

Ovido - Quiz & Flashcards