quitebulletproof

Alla inlägg den 18 februari 2012

Av quitebulletproof - 18 februari 2012 19:43


sv; No, i'm not single. i'm in a long distance relationship because my boyfriend lives in the future 

Av quitebulletproof - 18 februari 2012 17:56

whey, ska skynda mig i badet nu, fixa mig iordning & sedan röra mig mot tennishallen, det är nattvakan så tänkte kolla lite med linda, jenny & wilma! efter det drar vi nog på lanet, tror jag! 
sötna cheyor osv.. observera hur kort mitt hår ääääär..
   

Av quitebulletproof - 18 februari 2012 17:08

har precis varit och gymmat!! ..pfft, as if. vaknade alldeles nyss faktiskt.

kvällen/natten var grym så det blir nog en repeat på det inatt igen, dvs lan igen!
vi drog dit med carliii, manne & farhan vid halvtio tiden, spelade lite cod på playstation, övergick till cs, spelade lite mer cod, tog det lugnt, försökte kolla på film i brist på lyckande eftersom lindas ögon slocknade stup i kvarten då, spelade lite mer, lekte lite i snön med andreas:orna, störde de andra lanarna osv. vi var drygt 30pers så tänker inte rabbla upp alla.
vi beslutade oss för att dra hem vid 7 imorse eftersom det ändå var en tunering med ett spel som är way too much för mig och linda. det ser bara töntigt ut, därför är det också tråkigt att kolla på! vi beslutade oss då för att dra oss vidare hemåt, vi tog sällskap & skildes av mellan båda hemmen, jag la mig i sängen smsade lite med han, kollade på doktor mugg!!!
haha jag ska fan börja gå upp tjugo över sju varje lördag! inte fan visste jag att det gick så bra program då!? whey!
kollade klart på det, somnade, vaknade lite då&då av sms, samtal, höga ljud från tv:n osv & nu har jag faktiskt gått upp.
pappa står och lagar mat, jag ska hoppa i badet & tagga nytt lan fan! och imorgon blir det inge jävla sova till fem, då ska jag upp & träna, jag SKA upp & träna.  

   

Ovido - Quiz & Flashcards