quitebulletproof

Alla inlägg under september 2011

Av quitebulletproof - 26 september 2011 21:39

haha det blev inga fler inlägg i helgen. hur som helst så var helgen grym!

som vilken måndag som helst släpade jag mig ur sängen imorse, tror min väckarklocka var lite avundsjuk på min relation med sängen eftersom den ringde tidigare än planerat

men hur som helst, klev upp som en levande zombie, sen minns jag faktiskt inte riktigt vad jag gjorde, men till skolan kom jag. I TID TILL OCH MED. har jag för mig..

efter skolan drog jag iväg till centrum för att klippa mig & köpa min grymt efterlängtade parfym som jag typ gråtit floder över för att jag inte hittat, men nu så äntligen!


sängen väntar, har dock inte tid för att sova nu eftersom jag har matteprov imorgon och det vore ju helt ok om jag i alla fall blev godkänd på det, stor risk med tanke på att jag fattar så jävla mycket på mattelektionerna. hatar dom.



Av quitebulletproof - 23 september 2011 17:56

borde vara påväg mot ica nu för att fixa saker till tjejkvällen som är hemma hos sara ikväll. kommer bli jättemysigt! tycker pappa borde börja med maten nu så jag kommer iväg någon gång, annars gör jag bara en enkel sallad eller något som jag kan käka innan jag drar. lägger skriver ett inlägg precis innan jag drar, men tar det på tidinställt så det kommer senare ändå, ha en toppen kväll, det ska jag ha!

    

Av quitebulletproof - 23 september 2011 10:22

finally  let go of you, and guess what? the world didn´t fall apart.


 

Av quitebulletproof - 23 september 2011 10:08

sitter och snurrar lite i datastolen och väntar på att top model ska börja. skitsurt att jag inte hinner se hela programmet, menmen bättre än ingenting.

gick på matten imorse, trots att jag kände motstånd. sen hur mycket jag jobbade på matten, det är en annan femma. drog hem efter mattten eftersom min klass skulle ut & springa på idrotten, vilket jag inte får göra. menmen, bangar inte på att ligga & dö i soffan istället. börjar tjugo i elva igen så ska snart börja röra på mig!

     

Av quitebulletproof - 23 september 2011 00:05

chest to chest, nose to nose. 

palm to palm, we were always just that close.

wrist to wrist, toe to toe.

lips that felt just like the inside of a rose.

so how come when i reach out my fingers, it feels more than distance between us?
in this california king bed, we're ten thousand miles apart.
i bet california wishing on these stars of the heart for me, my california king.

eye to eye, cheek to cheek.

side by side, you were sleeping next to me.
arm to arm, dusk to dawn.
with the curtains drawn and a little last nite on these sheets.
so how come when i reach out my fingers it feels more than distance between us?

just when i felt like giving up on us, you turned around and gave me one last touch.
that made everything feel better, and even then my eyes got better.
so confused wanna ask you if you love me, but I dont wanna seem so weak..
maybe i've been california dreaming..
 

Av quitebulletproof - 22 september 2011 22:00

man ska se till att hålla i pennan själv när man skriver sin livshistoria.

jag behöver en ny historia, börja om helt och glömma bort det som inte längre är, radera det som inte borde finnas i mig. aldrig låta dom lögnerna som skaver i mig idag, få lägga sig till ro. jag är trött på all stress som rör sig runt omkring mig hela tiden.

det tär på mitt tålamod att inte veta när allting ska bli som "vanligt". om det någonsin varit vanligt. jag är trött på all osäkerhet och alla lögner. säg bara vad det är du vill veta, jag ger dig alla mina hemligheter. för jag orkar bara inte gå omkring och bära på dom själv längre. situationen börjar bli ohållbar och jag orkar inte vara tyst längre.

min teknik fungerar inte längre. jag kan inte längre bara bryta ihop och gå vidare.
 

Av quitebulletproof - 22 september 2011 16:51

var ute och fotade lite i regnet & solnedgången för inte så längesen eftersom vi har en bilduppgift där vi ska fota 5 bilder. 

de här tog jag idag, ska välja ett av dom här, vilket robert ska få äran att hjälpa mig med. sen måste jag fota andra väder också.

             

Av quitebulletproof - 18 september 2011 17:08

åkte in till farsta med pappa för att köpa fotbollsskor.

som vanligt kommer jag hem med allt annat, förutom fotbollsskor.

antingen hade dom för stora dubbar, för små dubbar, fel dubbar, eller så var dom alldeles för fula. sen har jag problemet att hitta fotbollsskor i precis min storlek.

fotbollsskor ska ju sitta perfekt, jag har storlek 35. med benskydd och fotbollsstrumpor, storlek 36 typ. mina jag har nu är perfekta, men får inte ha dom längre eftersom jag har knäproblem. kom hem med två knäskydd, en halsduk, en mössa & en hammarbytröja. 

knäskydd - 249:-/st.

halsduk - 100:-

mössa - 149:-

hammarbytröja - 599:-


pappa bjöd iofs på allting, men det känns som att 1346:- för bara det är någolunda för mycket.. ångrar dock ingenting jag köpte. 

hade jag väntat på att hammarby skulle åkt ur superettan hade dom antagligen sänkt tröjan till iaf 300:-, trots att pappa föredrog dom lite dyrare benskydden för 300:- så valde jag dom billigare, inte så stor skillnad dock, jag vet..

halsduken ångrar jag inte, älskar den & den är helt klart värd priset.

mössan hittade jag för 50:- på en affär men pappa envisade sig med att jag inte skulle ställa mig i den långa kön för endast en mössa så han sa att det fanns en likadan på nästa affär vi skulle till. vi drog dit, och ja visst fanns det en likadan mössa, dock kostade den 100:- mer.. åh, får dampen på det här..

dessutom så fick jag nyss reda på att ösmo ligger före oss i serien, DAMP PÅ DEN HÄR JÄVLA SKITEN. hejdå.

  

Ovido - Quiz & Flashcards