quitebulletproof

Alla inlägg under september 2011

Av quitebulletproof - 11 september 2011 16:20

träning om en sisådär 40 min, inte ett dugg taggad på en två timmars träning i det här vädret, men lika bra. då får jag iallfall något gjort idag.

kom hem jävligt sent inatt och det tog ett tag att somna också, vaknade av att mamma ringde och väckte mig vid lite senare än ett för att se ifall jag levde.

förövrigt har jag bara legat och degat i soffan framför sex and the city och en två liters cola, så ja.. jag behöver träna idag känner jag, see ya.

        

Av quitebulletproof - 11 september 2011 15:19


i won't say i'm in love.

    

Av quitebulletproof - 10 september 2011 14:25

hann inte blogga igår, därför skrev jag både dag 6 & 7 i inlägget innan det här.

igår efter skolan drog jag linda, calle & sofie till pizzahouse för att äta kebab.

när vi var där kom robin, adam, daniel, gustav, linus & love & skulle käka så dom satte sig med oss dom med. efter det drog jag, sofie, linda & calle hem till linda för att hämta våra saker, sen drog calle & sofie hem & jag och linda drog till mig.

vi satt och gjorde lite saker i mitt rum då ja blev sjukt sugen på gurka & morötter, då gick vi till ica, handlade mina morötter, min gurka, en cola & bubs till kvällen.

sen drog vi hem till mig där vi skulle sova. 

idag har jag städat rummet, linda drog nyss & nu ska jag hoppa i badet sen träffa theo som jag inte har träffat på typ år & dar!!
     pigg chey...

Av quitebulletproof - 10 september 2011 14:13

dag 6:jag vet att det står att jag ska fotografera mitt rum nu osv vilket jag egentligen skulle kunna göra med tanke på att det faktiskt är städat men nej.

mitt rum får man endast se om man går in i det personligen.

jag har vita väggar, jag växlar mellan färgerna brunt, svart & guld i mitt rum.

min stora säng har lakan av guld & brunt, guldiga & bruna kuddar. mina gardiner är bruna. och ovanför sängen är det en stor tavla som växlar färgerna, ja guld, brunt & svart. ja har en brun matta, en vit tv-möbel, två vita garderober, två andra vita möbler, ett vitt soffbord med brun duk & svarta ljus på. ja har en stor guldigspegel på väggen, en svart taklampa & massa svarta & bruna ljus överallt. jag har en stor

plastma-tv på tvbänken & jaa.. lampa i fönstret med guldig hållare & brun hatt, en svart kruka med en kaktus i och en guldig lampa i fönstret, bredvik tv:bänken står det en stor brun kruka med en jättestor blomma i, jag är inte riktigt klar i mitt rum men det är det som finns där inne nu, that's it.


dag 7: mina fritidsintressen går det snabbt att berätta om, jag spelar fotboll på min fritid, ytterst sällan rider jag, jag är sällan ensam, nästan alltid med kompisar.

jag har alltid något att göra, jag är grym på att planera saker men jag hatar att ha saker planerade, dock så har jag alltid det.

Av quitebulletproof - 8 september 2011 17:04

ligger för tillfället i soffan, för en minut sen hade jag en minut på mig att göra någonting jag inte gjorde.. 

snart kommer oscar hit, eller aa jag ska gå & möta han om typ en kvart, sen ska väl han vara här tills mamma kommer eftersom jag hatar att vara ensam hemma & mamma slutar 22.00, lika bra! menmen ciao!!

     

Av quitebulletproof - 8 september 2011 16:35

hmm tre personer.. hatar såna här grejer då man måste välja ut några/nån.

jag umgås bara med folk jag gillar så det känns lite sjukt att välja någon. 

iofs gillar jag alla personer. vissa gillar jag att snacka med, vissa att vara med & vissa gillar jag att hata.  men skit samma, fan vad jag är bra på att komma in på onödiga saker. åh..


jag väljer att skriva om Linda.

tjejen/brodern jag har umgåtts med sen förra sommarn & har de sjukaste minnena någonsin med. vi kan bjuda på oss själva, vi kan snacka om allt, har samma dåliga humor, samma slags humör, samma gränser när det gäller saker & ting, samma åsikter, samma intressen, ja allt möjligt fast det bästa är att vi aldrig tröttnar på varandra, hur jobbiga vi än är.. visst vi blir irriterade på varandra då & då men vi backar alltid upp varandra och skyddar varandras ryggar. min tjejkillkompis kan man säga, det enda tjejiga jag och linda äger är våra kroppar & att vi tänder på killar.

annars skulle jag nog kunna säga att vi är mer killar än tjejer.

jag väljer också att skriva om Sara.

tjejen/systern jag har flest minnen med, efter en 13 års lång vänskap. sara kan mig utantill, och jag antar/hoppas att jag kan det mesta om henne, det jag inte kan listar jag snabbt ut. vi snackar om allt mellan himmel och jord, min "tjejiga" kompis.

vi kan inte bara varandras bakgrunder, vi har vart med varandra under hela bakgrunderna så vi vet precis hur allt ligger till. den tjejen kan jag göra precis allt med, berätta precis allt för, hon är som en andra halva, min soulmate.

och så väljer jag att skriva om Theo.

bara för att theo är den killkompisen som förstår mig allra bäst, trots att han kanske inte tycker att det är så kul när jag sitter & snackar om mina killproblem så finns han alltid där, lyssnar, ger förslag, och är aaaaalltid på min sida (även fast det är jag som gjort fel!) samtidigt så hör han alltid av sig till mig när han har problem & vi kan snacka om dom och hitta lösningar tillsammans, det är så sjukt skönt.

även han är en sån person jag alltid kan lita på, vara mig själv med, säga det jag vill få sagt till & ja.. bara vara allmänt cp med..



Av quitebulletproof - 7 september 2011 22:26

kom på't. jag vill arbeta som en såndär som tar hand om djur från zoo'n.

jag vill ta hem ett litet lejon & ta hand om den tills den blir vuxen.

jag vill ta hem en liten föräldralös tiger som behöver hjälp med nappflaska.

jag vill ta hem en liten apa & att den ska hänga på mig & använda blöja & napp.

jag vill ta hem en liten isbjörn & göra den tam för att sedan se den bli vildare & vildare.


jag vill kunna ha detta djur, vilket sött djur som helst, som en slags typ av bäbis.

en bäbis som jag kan kalla min, men som jag vet inte alltid kommer förbli just min.

okej, det där lät hemskt. jag kommer aldrig kunna släppa det djuret jag får.

men det borde kännas bra att veta att när man väl släppt taget om apan får man en chans att ta nya tag i till exempel en isbjörn. 


det måste vara drömjobbet alltså, min livs största dröm. 

dock vägrar jag gå natur så, byebye med den drömmen. 

 

Av quitebulletproof - 7 september 2011 22:14

hittade ingen kalender.. och efter mitt letande efter en sån så gick jag hem, käka, och drog till linda. och precis när jag öppnade dörren såg jag linda vid ugnen, vilket betyder - kladdkaka! vi käkade kladdkaka & grät lite över att det inte var något idol idag, sen drog vi ut och la oss på kompisgungan på våran gård, där vi såg (tro mig) THE GRUDGE barnet!! ni vet den nakna killen!? han satt i fönstret, så vi drog därifrån och tog oss en sväng. har egentligen en läxa att göra nu så fattar inte varför jag sitter här.


imorgon blir det skola till 15.35, (en dryg håltimme & sen sista lektionen, spanska..)
hatar att dom får göra så, varför ska bara spanskagruppen få en timmas håltimme & franskan, tyskan & sva får sluta en timme tidigare istället.. åh damp.

hur som helst, efter skolan blir det oscar, sen träning, liteee jag längtar efter att spela fotboll nu alltså!! nu ska jag hur som helst tvätta bort sminket, lägga mig i sängen, kolla på scrubs, sen sex and the city & plugga lite engelska, duttig chey. puss.
      

Ovido - Quiz & Flashcards