quitebulletproof

Alla inlägg under april 2012

Av quitebulletproof - 17 april 2012 22:02

färdigbadad & har nyss kollat på gårdagens bb-avsnitt, ska alldeles strax lägga mig & kolla på kvällens avsnitt, vilket började för sisådär 23 minuter sen, men whatever. imorgon blir det gym direkt efter skolan med Natha! sovgott sen!
   
     

   

Av quitebulletproof - 17 april 2012 20:44

helt okej skoldag! drog hem runt tre & sara kom till mig runt halv fyra då hon slutade.

vi käkade & planerade att vi skulle dra & träna osv men det blev ju inte av eftersom vi är sämst på att passa tider.

hon drog alldeles nyss hem & jag har sprungit runt som en dåre & tänt alla lampor i lägenheten trots att jag lovade mamma att jag absolut inte skulle göra det, eftersom dom står på i flera dagar om jag får bestämma.


kom nyss på att jag & sara skulle dra & handla till mig idag, klart som fan vi glömde det också. kommer ju svälta här hemma. det är bajstråkigt att laga mat till sig själv så är aldrig ensam om dagarna för att få en anledning till att faktiskt laga mat annars hade det aldrig hänt.

aja nu ska jag hoppa i badet & sen tagga BB, sen ska jag sooooooova..


tur att jag har mina älsklingar hemma som sover med mig, sitter vid datan med mig & som jag hela tiden kan snacka med. mina kissemissar, messi & totti.

   

Av quitebulletproof - 16 april 2012 23:03

det är så tyst här hemma så jag hör mina egna tankar. lär jyyy sova i sängen inatt, neheru! bäddar i soffan & lägger mig & kollar på någon riktigt bra rulle & förhoppningsvis somnar jag till den också, det vore det mest ultimata.

att vara ensam är det bästa som finns när man vill det, när man inte vill vara det så är det ren tortyr.

hoppas på att linda sussar med mig imorgon iallafall, vore toppen. nu ska jag lägga mig & soffan & sova, måste upp tidigt imorgon för att hitta något att ha på mig bland alla kläder som ligger nedpackade, duktig jag är, right?

nattinatti!!
             

Av quitebulletproof - 16 april 2012 22:48

linda har precis lämnat lägenheten, v   ilket jävla tomrum hon lämnade efter sig.. 
sitter här med min jobbiga katt i knät på datastolen & funderar på vafan som ska hända nu?
vad tänkte jag med när jag bestämde mig för att bo ensam i en vecka liksom? heja mig..

sitter & kollar igenom alla filmer vi spelade in idag, skulle dom komma ut skulle någon skicka oss raka vägen till ett psykhem. herrejösses.


peace and...
    
bastards!

Av quitebulletproof - 16 april 2012 14:02

hejsanhoppsan! dagen börja som vilken vanlig måndag som helst och kommer att sluta som den bästa måndagen i mitt liv!? med tanke på att jag lämnar linda hemma när jag åker till spanien i tre veckor så tänkte jag köra en komp med linda genom att arbeta med henne & nathalie (sommarjobba) i tre veckor direkt efter spanien, typ en eller två dagar efter!?
FATTA HUR NICE. har inte riktigt kunna smälta det än, is this real life?
tänker dock inte säga vart vi ska jobba, men fan vad underbart det känns. jag älskar den här kommunen! weehooo

förra sommaren.
         
   

Av quitebulletproof - 15 april 2012 20:26

nyss kollat klart på sex and the city, hann inte med att ta första doppet idag. har inte ens packat klart allt som ska med hem till mamma imorgon. ska alldeles strax koka nudlar, har inte hunnit äta någonting sen jag kom hem från andreas.

ska snart dra fram lite fler väskor, påsar & lådor och forstätta med mitt oändliga arbete, men först blir det big brother, ska INTE missa det idag, simple as that! 

imorgon börjar tänkandet igen, weho. borde pluggat en jävla massa spanska & matte under lovet, men det har ju självklart inte blivit av. har inte haft någon "lugn" stund på 10 dagar förrän nu & nu är jag så trött att om jag somnar finns det risk för att jag aldrig någonsin vaknar upp igen. förövrigt är det väl inte SÅ många dagar kvar tills eländet är slut? hur många skoldagar kan det vara liksom? 

Ovido - Quiz & Flashcards